elledanielle

Alla inlägg den 9 april 2014

Av Danielle - 9 april 2014 23:56

Jag kan inte påstå att dagen varit speciellt händelserik. Jag var i valet och kvalet om jag skulle åka in till skolan idag för sen igår har jag varit rätt dålig (inget allvarligt, bara förkyld). Jag bestämde mig för att åka in för föreläsningen skulle handla om visualisering (så intressant!!) så det ville jag inte missa! Väl vid skolan står alla utomhus och ut kommer en utrymningsledare och skriker att detta inte är en brandövning utan att det har exploderat i ett av laboratoriena, inget allvarligt och ingen är skadad men brandkåren är på väg för stt kontrollera säger han sen. Strax där på kommer 2 brandbilar med blåljus och därefter kom 2 polisbilar och en civilpolisbil... Sen fick vi gå in och skolan luktade dynamit. Typ.

Bra start tänkte jag men ändå lite kul. Vi går ner till föreläsningssalen, väntar 10 minuter... Föreläsaren kommer inte. Några går och och ringer efter henne, får inget svar. Så vi går och fikar. Efter några timmar får vi mail från föreläsaren som ber om ursäkt för stt hon missat att vi flyttat dagens föreläsning till förmiddagen. Suck.

Så vad gjorde jag i skolan? Fikade. Pratade. Myste. Pratade lite till. Fixade dagordningen till nästa kårstyrelsemöte och fick höra att jag var den ordförande med mest framförhållning när det kom till dagordningar (mötet är inte förrän i slutet av april) ;) Åt sen lunch. Pratade och fikade och sen var det dags för jobb!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards