elledanielle

Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Danielle - 3 februari 2014 21:01

Jag tror inte alltid på mig själv och min förmåga att göra saker. Det är ibland så lätt att själv sänka sin egen självkänsla, så kanske inte fallet är för alla men jag tror att många känner igen sig. Man ser sina "misslyckanden" och fokuserar lätt på dem istället för att fokusera på det som man faktiskt har åstadkommit.


Jag var på en intervju idag, kände mig lite nervös innan men tänkte att jag tar det som det kommer. Jag hade förberett mig så gott jag kunde, gick dit och var mig själv. Jag hade inställningen att gillar de mig och tycker att jag verkar passa in på det de söker, så är det fantastiskt roligt. Mer än så kan jag inte göra. Det kanske låter självsäkert men man måste våga tro på sig själv! Och vet ni, det gick vägen. Jag vet inte hur många gånger han sa att "jag fick ett väldigt bra intryck av dig!". Jag blev så himla glad och jag är nu vidare till nästa steg. Det känns återigen lite nervöst men nu vet jag hur jag ska vara. Jag ska bara vara mig själv! Och kommer jag inte vidare efter nästa steg, ja då är det inte ett misslyckande utan jag kommer snarare vara en intervju och erfarenhet rikare!


 

Jacka - Peak Performance // Jeans - Forever 21 // Väska - DKNY

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards