elledanielle

Alla inlägg under mars 2014

Av Danielle - 17 mars 2014 18:11

Hej ny vecka ich nya möjligheter! Jag är ledig hela veckan och idag bestämde jag mig för att göra lite nytta här hemma. Dagen har verkligen varit en av de tråkigaste på länge! Jag har varit inne i lgh och rensat HELA dagen! Det är verkligen tråkigt men så välbehövligt! Har rensat bland papper (hur mycket papper kan en ha!??), skor och kläder. Har slängt mycket onödigt, en hel del kläder och skor ska jag köra iväg till bättre behövande och lite saker ska jag försöka sälja också.

En bråkdel av allt det som jag har rensat bland!

Av Danielle - 16 mars 2014 21:43

Hoppas att ni har haft en bra helg! Det har jag. Har tillbringat helgen med massa underbara vänner - det absolut bästa som finns!

Efter årsmötet i fredags var det dags för lek ("barometer" - tävling som man tävlar i klassvis) och därefter pub och firande i skolan. I lördags träffade jag äntligen min fina vän igen. Vi har inte setts på jättelänge eftersom att hon har bott och pluggat utomlands i flera år men nu har hon fått jobb som läkare i Östersund. Är så stolt över henne!! Igår kväll var jag på tjejmiddag hos en kompis på Lilla Essingen - mysigaste/trevligaste/roligaste/snackigaste kvällen på väldigt länge! Precis vad jag behövde, att få umgås med fina tjejer och bara snacka en massa skit.

Idag har jag träffat mina föräldrar och fikat med en av mina absolut bästa och närmsta vänner. Vi känner verkligen varandra utan och innan, och det är så skönt att kunna prata om precis allt med henne <3

Bra helg - fler sådana tack!

Av Danielle - 15 mars 2014 18:35

Igår var en bra dag! Väldigt bra. Nästan lite för bra, för idag har jag varit trött, väldigt trött. Eftersom att vi inte har någon skola nästa vecka så unnar jag mig att vara trött idag. Det behövs ibland!

Och vi tog årets bästa selfie igår! Funderar på att skicka den till Ellen Degeneres ;)

Nu är det dags för tjejmiddag! Trevlig lördag! <3

Av Danielle - 14 mars 2014 12:41

Våren du gör mig lycklig! Eller så lycklig jag kan känna mig just nu. Jag känner mig glad idag, och varm inombords. Jag tar en dag i taget och idag ska jag bara njuta av allt bra <3

Av Danielle - 13 mars 2014 23:58

Opponeringen tidigare idag gick väldigt bra! Dock har vi haft en handledare genom hela skrivandet och idag på själva opponeringen hade vi en annan. Och de säger precis tvärtemot varandra vilket är fruktansvärt jobbigt...

Kvällen har tillbringats med vänner och vi har bakat inför morgondagens årsmöte i skolan. Har haft en fantastiskt mysig kväll, precis vad jag behövde så här en torsdagkväll efter att opponeringen är avklarad!

[Bild]

Av Danielle - 13 mars 2014 11:46

Nu kör vi B-uppsats opponering!

Av Danielle - 12 mars 2014 22:19

Peppar peppar, hoppas att det inte snöar i helgen! Njuter verkligen såå av det här fantastiska vårvädret och att det är ljusare ute! Att vilja vara ute för att solen lyser i ansiktet är helt fantastiskt tycker jag. Stockholm är som en helt annan stad när våren blommar ut - underbart!!

Imorgon ska vi opponera på vår B-uppsats så idag har vi i "Team Fell-a-gelle" förberett oss för fight! ;)

Vackra Stockholm (Söder) nu kvällstid!

Av Danielle - 11 mars 2014 22:50

Bloggen har blivit lite som en dagbok. Men det känns ok. Det känns nästan bra. Det känns faktiskt helt ok att dela med mig av min vardag, mina tankar och min ljusa och min "mörka" sida också. För det är ju ok att det inte alltid blir som man tänkt sig. Idag träffade jag världens bästa K och hennes vackra, 3 veckor gamla dotter. Bara tanken på att de snart åker tillbaka till Dubai (där de bor just nu) gör mig lite ledsen! När vi skulle skiljas åt frågade hon hur det var fatt "du ser bekymrad ut!" sa hon. Hon känner mig, min fina vän. Jag kände mig lite bekymrad.

En av mina bästa vänner ringde kort där på (jag är så otroligt tacksam för att hon finns i mitt liv!). Vi pratade en liten stund och jag började nästan skratta medan jag grät och sa "usch nu sitter jag själv på en bänk och gråter!". Jag vet knappast om jag ska skratta eller gråta vissa dagar. Ibland känns livet så komiskt bara. Om några av er uppfattar mig som gnällig så behöver ni inte fortsätta läsa. Jag kommer inte ursäkta mig för mina tankar utan detta är ett sätt för mig att få ur mig alla tusen tankar som jag sitter på. Att kunna skratta och le, göra mitt arbete (/studier) bra och ta till vara på varje dag så gott jag kan är viktigt för mig och att skriva är ett sätt att rensa tankarna för att få plats med nya, andra viktigare saker.

Jag hade bestämt att höras med en annan kompis på eftermiddagen/kvällen men jag orkade bara inte. Orkade inte vad? Jag vet inte. Inte berätta om mina tankar kanske. Inte gnälla och inte gråta igen tror jag. Förlåt. Men ibland blir det bara inte som man tänkt sig och det är ok.

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards