elledanielle

Alla inlägg under mars 2014

Av Danielle - 10 mars 2014 08:47

Känslan av att B-uppsatsen är inlämnad - den är obeskrivlig!! Vi har skrivit om motivationsklimat och gruppdynamik inom idrotten; hur tränare kan motivera sitt team/sina aktiva till att de aktiva kan motivera varandra (vi har jämfört individuell- och lagidrott). Så himla kul och framförallt viktigt ämne. Känner redan att det är precis det här jag vill fördjupa mig i när vi skriver C-uppsats i höst!

Team FellAggElle ("fell-a-gelle")- så grymma vi har varit!

Av Danielle - 9 mars 2014 10:30

Åh, vilken lycka att vakna upp till solen och våren(?)! Såg på vädret att det ska vara 13 grader idag och även lika varmt under kommande vecka. Kan det innebära att våren är här för att stanna? Hoppas!

Av Danielle - 8 mars 2014 21:46

Min syster kröp plötsligt ihop till en köttbulle på vardagsrumsgolvet. "Vad gör du?" undrar jag. "Jag ska stå på huvudet" svarar hon. Hon sprattlar lite, gör ett försök men inser att hon måste ha någonting mjukare under huvudet. Hon hämtar ett par hopvikta handdukar. Ställer sig på huvudet och frågar sen om jag vill prova. Ja, jag försöker ju lära mig att stå på händer så varför inte! Vad är det värsta som kan hända liksom? Haha, ja ni. Jag hittade givetvis inte balans på första försöket och på det andra kände jag mig stabil och började få upp benen rakt upp då plötsligt mormor skriker till. Jag blir så jäkla rädd!! Men mormor blir nog räddast! Jag tappar balansen och blir själv en köttbulle. Kände mig sned och som om nacken skulle brytas av. Om här ska ÖVAS!

Min syster kan hon! Bilder på mig kommer någon gång i framtiden ;)

Av Danielle - 8 mars 2014 16:48

Ett av de bästa sätten att varva ner och rensa tankarna på enligt mig är att bli ompysslad av någon viktig person som finns i ens liv! Mina föräldrar är oerhört viktiga för mig så igår kväll åkte jag hem till dem och sov över. Har myst (och pluggat) här hela dagen och eventuellt blir jag här ytterligare en natt. Jag älskar lugnet här ute som man inte finner på samma sätt inne i stan. Har tagit en promenad med mamma i den fina vårsolen, vilket var skönt och väldigt avslappnande!

Av Danielle - 7 mars 2014 18:01

Vad livet kan svänga om på bara några sekunder. Ångest ena dagen. Glädje nästa. Och idag? Jag vaknade utvilad och glad, kände att det var skönt att det var fredag och snart helg. Men på några sekunder försvann liksom min glädje. Jag fick ett telefonsamtal innan lunch som förändrade allt. Tårarna bara kom och rann som en flod ner för mina kinder. De gick inte att stoppa. Vid lunch pratade vi om döden. Det finns de som vill begå självmord för att dem inte längre vill leva och det finns de som vill leva men som inte får möjligheten till att leva för att dem t.ex drabbas av en obotlig sjukdom som på några andetag tar livet ifrån dem. Det blir mycket känslor och tankar en sån här dag. Och OM jag känner att jag lever? OM.

Av Danielle - 6 mars 2014 22:50

Det blev en rätt tidig kväll igår och jag bestämde mig för att jag skulle vakna upp gladare och mindre ångestfylld idag. Det gjorde jag. Det är fortfarande mycket tankar som åker runt i huvudet men dagen har innehållit en hel del skratt. Har suttit med mitt fantastiska "team" och skrivit på vår B-uppsats (som blir så jäkla bra btw)! Många skratt är tackvare alla fina människor som finns i mitt liv! Många famnar finns när man behöver dem som mest. Fick dessutom en hemmagjord semla med vitchoklad av bästa Carro idag <3

Av Danielle - 5 mars 2014 21:20

Om ni enbart vill läsa om glädje och lättsamma saker så har ni tyvärr kommit fel! Jag kommer att skriva på bloggen oavsett humör. Alla dagar består ju inte enbart av glädje som många vill få det att framstå. Det är fullt normalt att ha dåliga/ledsna/arga/ångestfyllda dagar. Men det är jobbigt. Sjukt jävla jobbigt kan det vara! Hade idag varit en onsdag för typ 10 år sedan hade jag dragit täcket över huvudet och velat gömma mig för omvärlden. Eller så hade jag gråtit och skrikigt på mina föräldrar och eftersom att jag inte hade kunnat förklara varför jag mådde som jag mådde så hade precis allt varit mina föräldrars fel. Allt. Idag skriker jag inte men jag gråter. Och tårarna liksom bara kommer. Det är skönt men jobbigt när de bara kommer helt plötsligt. Typ som idag, mitt under föreläsningen. Då är det tur att man har fina vänner som klappar ens hand och ger näsdukar med hjärtan på!

Av Danielle - 4 mars 2014 21:50

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN kom dagen med stort D! Dagen då jag fick äta semla! Välkommen fettisdagen!! Som jag har längtat efter dig (det kan nog alla som träffat mig idag intyga!). Jag ber om ursäkt om jag varit mer hyped/energisk än vanligt (läs: jättesockerkick) men så himla värt har det varit! Tror ingen förstår hur mycket jag har längtat efter just idag. Tisdag. 4/3. Fettisdagen. Tack för besöket, välkommen åter! Vi ses nästa år!

Laktosfri semla från vetekatten - väldigt fin var den, men dessvärre ingen hit!

Semlorna från Örnsbergs bageri & konditori var däremot en riktig hit!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards