elledanielle

Alla inlägg under maj 2014

Av Danielle - 23 maj 2014 16:02

Har haft världens härligaste förmiddag! Var på VIP-shopping på H&M imorse och kom dock hem med alldeles för mycket fina saker. Det svider i plånboken (trots 20 % på hela sortimentet) så jag ska verkligen gå igenom allt en gång till och se om inte några saker får åka tillbaka...

Efter det fikade jag med mamma. Drack latte och åt en super god chokladboll :) Mamma är bästa coachen ever när man behöver få bra råd.

Jag har faktiskt fått mycket skolarbete gjort idag med, så skönt inför helgen! Nu är jag på väg till GIH för brännboll och mys. Trevlig helg! Kram

Av Danielle - 22 maj 2014 23:28

Idag är jag lite extra lyckligt lottad! Det har varit en riktigt jobbig dag med helt galet mycket tårar (var kommer allt i från??!) men jag har verkligen världens finaste vänner som har gett värmande kramar och sagt peppande ord! Utan vänner är man inte hel. Tack tack tack för all kärlek och värme <3

Hittade detta målat på vägen under min kvällspromenad. Dansa <3

Av Danielle - 21 maj 2014 23:59

Det är mycket som händer just nu så bloggandet hamnar tyvärr lite i skymundan. Ska försöka skriva ihop ett lite längre inlägg i helgen!

Nu vill jag passa på att visa er mina nya fina skor som jag köpte i USA. Är verkligen super nöjd med dem! Svarta ballerina med ett guldmärke - passar till allt :)

Skor - Tory Burch // Byxor - H&M

Av Danielle - 19 maj 2014 18:36

Några av er kommer tycka att man inte borde blogga när man är sjukt negativ som jag säkerliggen kommer att uppfattas i det här inlägget. Men det här är min blogg, mina tankar och ingen tvingar er att läsa detta.

Det är måndag. Det regnar. Det är grått ute. Jag känner mig långt ifrån ens lite produktiv. Känslorna stormar inombords och tårarna har runnit i omgångar. Bättre dagar har jag upplevt men det är väl såna här dagar som får en att förstå att man lever och att allt inte är och aldrig kommer att vara perfekt och glatt. Jag är på väg till yogan... Känner att jag behöver släppa ut alla negativa känslor och spänningar (med risk för att jag kommer må ännu sämre efteråt)!

Så sant så... Däremot är det svårare än andra dagar att vara positiv. Men tur att jag har en blogg och att jag ska på yoga så att jag kan få rensa tankarna!

Av Danielle - 18 maj 2014 23:36

Idag har inte många knop blivit gjorda! Men det känns faktiskt helt ok efter att ha varit igång ca 18 h under gårdagen. Jag lever fortfarande på all fantastisk glädje från igår!

"Se ut som gangsters!"

Av Danielle - 17 maj 2014 22:40

Busy day! Men åh vilken underbar dag!! Bästa dagen på länge! Vi har möhippa för vår fina vän Martina som ska gifta sig den 14 juni på Gotland <3

Bride to be! <3

Av Danielle - 16 maj 2014 22:20

Idag har jag tillbringat tid på UrbanOm, jag gick på ett långt härligt yogapass. Kroppen kändes rätt stel men jag har lärt mig att inte tänja för hårt, för all tönjning är inte bra töjning. Efter att ha haft ont i ljumsken förra veckan lyssnade jag lite extra mycket på kroppen idag så vissa övningar/ställningar höll jag under kortare tid än man skulle och det kändes bra. Har inte ont i kroppen, enbart lite huvudvärk (vilket har blivit vardagsmat för mig...) men det känns som det går åt rätt håll.

Efter yogan var jag hos Karolin som är naprapat. Jag har haft problem med knät ett bra tag och efter att jag berättat min långa historia om att ha blivit skickad runt hos olika läkare och inte fått någon direkt diagnos tyckte hon att jag skulle besöka henne. Super duktig var hon! Kan verkligen tipsa om Naprapaterna på Rygg & Rehab på Sturegatan 16.

Av Danielle - 15 maj 2014 22:44

Har haft en väldigt händelserik och rolig dag idag! Jag blev för ett tag sedan inbjuden (det är nåt speciellt med att få brev i brevlådan!) till Kronprinsessparets Stiftelse: ett seminarium om barn och ungdomars hälsa. Idag ägde seminariet rum på Kungliga Slottet - ett väldigt intressant och viktigt seminarium! Jag hade fått för mig att vi skulle sitta i en föreläsningssal men där hade jag fel. Vid entrén fick alla en namnbricka och ett bordsnummer tilldelat till sig och det visade sig att vi skulle sitta vid runda små bord. Under seminariet fick vi göra små gruppövningar och efteråt var det dags för fika och mingel. Jag fick äran att prata med Kronprinsessparet och just idag var jag lite extra stolt över att ha en bakgrund inom skridskoåkning - kan säga att jag och Mats "Sudden" Sundin hade en hel del att prata om! Är otroligt tacksam för att jag fick möjligheten att gå på detta seminarium, träffa intressanta och framgångsrika människor samt knyta nya kontakter.

Efter detta fantastiska seminarium mötte jag upp min älskade mamma för mingel på Mynewsdesk. Det bjöds på super god mat och dryck. Underbar dag! Kram


 

  

 

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards