elledanielle

Alla inlägg under maj 2014

Av Danielle - 6 maj 2014 22:44

Idag har jag pluggat hemifrån. Väldigt ineffektiv dag måste jag säga... Känner mig ganska vårtrött (tvärtemot vad de flesta verkar känna så här års...) och är inne i en rätt intensiv period då tankarna flödar omkring. När jag känner så här blir promenader (eller annan träning) extra viktigt för mig. Vill inget hellre än att kunna rensa tankarna och ta en lång promenad ute i naturen men pollen ställer verkligen till det just nu. Jag sov riktigt dåligt i natt pga av pollen som smög sig in i sovrummet eftersom att klant-jag glömt fönstret öppet! Vid kvart i fem vaknade jag av känslan att jag skulle kvävas och studsade ur sängen, drack vatten och tog en sked kokosolja som smörjde lent halsen. Det hjälpte faktiskt väldigt bra och efter en stund somnade jag om.

Imorse tog jag en antihistamin tablett och sen kunde jag inte låta bli, det blev en promenad iaf... Täckte för näsa och mun så gott det gick och solbrillorna åkte på (såg ni en mumie gå i rask takt så var det bara jag!). Det gick helt ok men jag har varit riktigt trött idag. De säger ju att det är värsta pollenåret på 12 år... Så jag antar att jag inte är ensam om att känna så här?!


Tips på effektiv pollenmedicin som man inte blir så trött av tas tacksamt emot!

ACT

Av Danielle - 5 maj 2014 11:26

Det här pratar vi om på föreläsningen idag - ACT (Accept, Choose & Take action). Kan ni känna igen er?

Av Danielle - 4 maj 2014 23:27

Igår var det dags för den årliga Dammiddagen på GIH. Varje vår anordnar herrarna en middag för damerna och varje höst anordnar vi damer en middag för herrarna. Så kul!! Killarna körde en riktigt bra show!

Taggade tjejer i taxin på väg till Dammiddagen!

Av Danielle - 3 maj 2014 23:10

Idag har jag varit på kosläpp i Köping. Haha tyckte faktiskt lite synd om kossorna som varit inlåsa hela vintern och som äntligen fick springa ut och runt nu...

Av Danielle - 2 maj 2014 16:25

Jag är i Trosa med ett par riktiga hurtbullar! Medan jag tog en powernap (läs: det blev visst en rätt lång sådan...) var mitt sällskap ute och körde Tabata. Hade gärna varit med och kört med dem men är man sjuk ska man inte träna... Jag hejade på vid de sista övningarna ist!

För er som inte vet vad Tabata innebär så kan jag kortfattat säga att det är väldigt tidseffektivträning. Upplägget är att man utför en övning med hög intensitet och bra teknik (viktigt!) under 20 sekunder. Därefter vilar man 10 sekunder och upprepar övningen. Vanligtvis utförs totalt 8 stycken intervaller (man kan givetvis öka på antalet intervaller och blanda övningar så att man får med olika muskelgrupper). Använd en timer / Tabata app för att hålla koll på tiden. Exempel på övningar finns det gott om på nätet :)

Av Danielle - 2 maj 2014 12:18

Hoppas att ni alla hade en riktigt skön första maj! Det går åt rätt håll för mig... Jag känner mig lite bättre idag än igår. Gjorde bananpannkakor till sällskapet imorse. Har aldrig gjort en så stor sats tidigare och det tog sin lilla tid vill jag lova! Men så värt det, det är ju såååå gott!!

De här bananpannkakorna består endast av ägg och banan

Av Danielle - 1 maj 2014 21:51

Årets Valborg blev troligen det lugnaste av dem alla hittills! Det blev plugg, Stockholm Beauty Week, mer jobb och sen hem och kurera mig.

Idag drog jag till Trosa för härligt häng med vänner. Jag kom hit, fick lunch serverat och sen somnade jag på soffan... Jag gillar att ha många projekt igång samtidigt men nu har kroppen verkligen sagt ifrån. Pollen blandat med förkylning och en utmattad kropp dras jag av just nu. Hoppas på ett mirakel efter lite lugn och ro i Trosa!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards