elledanielle

Alla inlägg under oktober 2014

Av Danielle - 4 oktober 2014 11:32

Igår eftermiddag fikade jag med fina Carro, Linnea och Johanna från min skola. Vi fikade på Sturekatten, så himla mysigt! Underbara tjejer verkligen.

Efter att vi hade fikat gick jag till Wagamama (en japansk reastaurang) för att äta middag med jobbet och ha avslutningskväll för Mange som ska sluta och börja nytt jobb redan på måndag. Det var fantastisk god mat och trevligt sällskap! Efter middagen gick vi till Scandic Malmen och när större delen av gänget sedan gick vidare åkte jag hem. Jag drack ingenting under kvällen och mitt huvud gjorde fruktansvärt ont. Förstår inte hur länge en hjärnskakning kan sitta i... :/

Av Danielle - 2 oktober 2014 23:43

Men! Jag har ju totalt glömt bort att visa er två fantastiska bilder på mig och fina Carro från i helgen. Vi var på Gina Tricots event på Café Opera i lördags. Vi var tyvärr inte där speciellt länge eftersom att mitt huvud höll på att sprängas i bitar, men jag älskar ju sånna här event och vi hann med att ta två härliga bilder innan huvudet sa ifrån på riktigt!

Och vem vet, kanske är vi Gina Tricots nya ansikten!? ;)

Av Danielle - 1 oktober 2014 15:03

Hej soliga onsdag! Vad dagarna går fort, tycker ni inte?

Igår var första dagen jag var tillbaka på GIH efter min smäll. Skrev tenta i 3 h igår förmiddag och hjälp vad slut jag var i huvudet efter det. Tentan i sig kändes väldigt bra men jag märker att huvudet inte är helt läkt än.

Efter lunch var det dags för styrelsemöte med kåren. Min energinivå var väldigt låg då men jag ville verkligen ha det här mötet eftersom jag redan behövt skjuta upp det en gång. Mötet gick väldigt bra! Vi fick till bra diskussioner och äppelpajen gick hem ;) En tjej frågade om jag hade bakat pajerna själv. Ja, svarade jag. Har du! utbrast hon, de såg så fina ut! Haha, tar det som en komplimang.

Jag var helt slut när jag kom hem efter mötet. La mig på soffan och väntade på att två tjejkompisar skulle komma över. Vi var på Lady Gagas konsert på kvällen. Vet att jag inte borde ha gått, men det här hade jag sett fram emot i ett halvår så jag preppade ordentligt med öronproppar och hörselkåpor. Ljudet i sig var inte så farligt, utan det var snarare alla starka lampor som lös från scenen. Men alltså den där Gaga! Hon är ju väldigt speciell, men vilken röst hon har! Är väldigt glad för att jag gick.

Paus i styrelsemötet

Preppade med både öronproppar och hörselkåpor (använde dock aldrig kåporna).

Haha, alltså, det här är bästa bilden på oss från Lady Gagas konsert!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards