elledanielle

Alla inlägg under februari 2014

Av Danielle - 12 februari 2014 15:43

Tog en skön PW i förmiddags. Kom på mig själv att gå med väldigt raska och bestämda steg. Men det var otroligt skönt att få röra på sig ute i naturen och samtidigt få rensa huvudet på massa tankar! Efter det körde jag styrka hemma och därefter blev det plugg. Nu dags för jobb!

Kände att jag hade riktigt bra tempo idag! Sista km är inte med i tabellen, men jag låg på 8:56.

Vårtecken!?? :)

Av Danielle - 11 februari 2014 23:24

Idag har varit en mindre bra dag, en rätt jobbig dag to be honest. Vaknade på fel sida av allt muller utanför (de byter våra balkonger) och de startar prick 07:00! I skolan fick jag mycket gjort, fram tills att det var dags för damernas & herrarnas OS sprint. Så jävla spännande btw, helt sjukt!!

Kvällen har dock varit en av de jobbigaste på länge. Mkt känslor och mkt tårar (hur mkt tårar kan man egentligen ha undrar jag!?) har upptagit min kväll. Vill inte gå in på vad det handlar om för det är privat och de som behöver veta vet. Men ibland känns det bara så skönt att få skriva av sig lite. Rensa hjärnan. Samtidigt vill jag visa att det är ok (och fullt normalt) att inte alltid vara på topp! Allt är inte alltid frid och fröjd och så perfekt som många vill få det att framstå i sociala medier.

Av Danielle - 10 februari 2014 22:22

Måndagar, varför känns de ibland så tunga? Jag var riktigt trött i morse och igår kväll fick jag plötsligt ont i höger arm (känns ungefär som tennisarmbåge) och idag började även vänster att göra ont. Antingen har jag suttit fel och spänt mig vid datorn eller också (låter helt galet) har jag burit min alldeles för tunga väska fel. I flera dagar har jag burit runt på min dator, mina skrivblock samt tunga böcker. Har antingen hållit väskan i handen eller burit den i armvecket. Inte förrän jag kommit en bit på väg till skolan idag insåg jag hur ont jag hade i båda armarna. Fick bära väskan som ett barn i min famn. Nu är det ryggsäck alt. inga tunga väskor som gäller ett tag fram över!

Av Danielle - 9 februari 2014 15:43

Plötsligt flyter skrivandet på som aldrig förr, energin flödar och humöret är på topp. Jag känner mig oövervinnelig! Och som om det inte vore nog. Jag har även vunnit på triss :) Hej bra söndag!

Av Danielle - 8 februari 2014 21:04

En stor del av min lördag har gått åt att skriva arbete. Tycker att det vi skriver om nu är så himla intressant!! Alltifrån hur vårt beteende påverkar våra konsekvenser till hur man ger positiv feedback och hur man bättre kommunicerar med varandra. Allt det är så himla viktigt, både i organisationer men också inom tränaryrket. Ibland älskar jag verkligen sjukt mycket att plugga!

Mitt på dagen tog jag dock en paus från skrivandet och drog till Stora Mossens ishall. Körde skridskoteknik med super duktiga hockeykillen Daniel. Vi rättade till några småsaker i hans åkning, körde balans- och teknikövningar. Så kul!

Av Danielle - 8 februari 2014 10:15

Gårdagskvällen spenderades med min underbara familj. Vi åt middag och såg på musikalen Flashdance på China Teatern. Jag rekommenderar den starkt!! Flashdance var super bra!

Av Danielle - 7 februari 2014 15:50

Jag kände mig riktigt hängig igår kväll och fortfarande inte bra i morse så jag hoppade föreläsningen som vi hade idag och fokuserade på att skriva på mitt arbete som ska vara klart på söndag. Har även hunnit med att gå på en intervju, kändes riktigt bra!

Ikväll blir det middag och musikal med familjen :)

Lycka! Idag fick jag tag i jordgubbar från Spanien och de var verkligen söta och goda (vilket de inte alltid är)!

Av Danielle - 6 februari 2014 20:21

Det finns människor och så finns det människor. En del går igenom mer än andra. Men de blir på kuppen också starkare än andra. Idag fyller Sveriges bästa pappa och truppgymnast Jacke år!

Eftersom att jag själv inte är speciellt bra på rim, vill jag dela med mig av vad Simon skrev till Jacke. Så fint skrivet och jag kan bara hålla med!

Hipp hipp hurra, det är din dag idag! Grattis Jacke!! Never give up!

Fick fin-fin presenter från Svenska Gymnastikförbundet ;)

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards