elledanielle

Alla inlägg under februari 2014

Av Danielle - 5 februari 2014 15:45

Är helt beroende av Passenger! Kan lyssna på dem om och om igen. Blir så lugn och avslappnad och känner mig samtidigt så lycklig!

Gillar alla låtar otroligt mycket men de senaste dagarna har "Let her go" spelats överdrivet mycket på repeat.

Tar gärna emot tips på liknande musik! Det lär ju behövas förr eller senare när jag spelat sönder Passengers låtar ;)

Av Danielle - 4 februari 2014 22:18

Är så jäkla trött på att ibland bli överkörd av äldre personer, många gånger tyvärr av äldre män. Absolut ingenting illa menat mot just er män, men flera gånger har det faktiskt varit just ni som har kört med mig och ignorerat det arbete jag faktiskt gör och ansvarar för. Men, det skulle lika gärna kunna vara en kvinna! Bara för att jag är tjej och några år yngre än er så vet jag fortfarande vad jag gör och tål faktiskt inte att bli körd med hur som helst. Vi jobbar mot samma mål men att ni ibland inte ser det skrämmer mig.

Jag är trött på folk som bara tar och tar men inte ger någonting tillbaka. Räkna snälla inte med att få något tillbaka av mig då heller. Jag funkar inte så.

Av Danielle - 3 februari 2014 21:01

Jag tror inte alltid på mig själv och min förmåga att göra saker. Det är ibland så lätt att själv sänka sin egen självkänsla, så kanske inte fallet är för alla men jag tror att många känner igen sig. Man ser sina "misslyckanden" och fokuserar lätt på dem istället för att fokusera på det som man faktiskt har åstadkommit.


Jag var på en intervju idag, kände mig lite nervös innan men tänkte att jag tar det som det kommer. Jag hade förberett mig så gott jag kunde, gick dit och var mig själv. Jag hade inställningen att gillar de mig och tycker att jag verkar passa in på det de söker, så är det fantastiskt roligt. Mer än så kan jag inte göra. Det kanske låter självsäkert men man måste våga tro på sig själv! Och vet ni, det gick vägen. Jag vet inte hur många gånger han sa att "jag fick ett väldigt bra intryck av dig!". Jag blev så himla glad och jag är nu vidare till nästa steg. Det känns återigen lite nervöst men nu vet jag hur jag ska vara. Jag ska bara vara mig själv! Och kommer jag inte vidare efter nästa steg, ja då är det inte ett misslyckande utan jag kommer snarare vara en intervju och erfarenhet rikare!


 

Jacka - Peak Performance // Jeans - Forever 21 // Väska - DKNY

Av Danielle - 2 februari 2014 19:28

Det blev en promenad på 6 km innan jag satte igång med pluggandet. Kände att jag behövde komma ut och röra på mig och rensa tankarna. Väldigt skönt!

  

  

Några modiga hade gett sig ut på isen. Här en man på spark.

Av Danielle - 2 februari 2014 14:19

Min helg har bestått av lite plugg, vila och nöjen. Skön helg, precis vad jag behövde! Fredagkvällen spenderas hos en en av mina närmaste vänner, vi åt middag och tittade på film. Tappade bort mitt VISA-kort för en stund (den hade ramlat ur min ficka). Jag gick tillbaka samma väg och som tur var hittade jag det i snön precis utanför porten. Tur!

Igår kväll var det dags för bio! Länge sen jag var på bio. Har aldrig varit på bio i Heron City förut men det var bra. Stor salong och sköna stolar!

Idag blev det en välförtjänt sovmorgon och snart är det dags för lite plugg. Hoppas att ni har haft en fantastisk helg!

Väldigt bra film! Absolut sevärd :)

Hann bli väldigt chokladsugen under reklamen ;)

Av Danielle - 1 februari 2014 13:37

Efter att jag var klar på KI igår så mötte jag upp min fantastiska vän Karin för en fika på Muggen. Jag och Karin lärde känna varandra när vi pluggade i Barcelona och vi fick i början av vår vänskap höra "it's like the blind leading the blind" (när vi hjälpte varandra) av vår lärare. Nånstans låg det nog lite sanning i det hela för vi blev partners in crime (helt sjukt vilka minnen vi delar). Nu bor hon i Dubai och jag bor här - saknar henne varje dag vi inte ses. Men det är underbart att varje gång vi ses så känns det precis som att tiden har stått stilla! Vi fortsätter alltid där vi sist slutade och det är jag oerhört glad över för det är få personer som jag delar så många fantastiska minnen med som med henne

Om bara några dagar blir Karin mamma, den absolut bästa kommer hon att bli!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards