elledanielle

Alla inlägg under januari 2014

Av Danielle - 23 januari 2014 13:01

Jag satt som ett nyfiket, spänt litet barn i planet när vi flög in över Bergen. Vad vackert det är! Jag har aldrig varit här förut men jag är redan helt frälst av det fina landskapet. Det ser ut som en stor skärgård med massor av stora och små öar. Tog en bild från planet (jättefin) men den fångar inte i närheten all den vackra utsikten!

Av Danielle - 23 januari 2014 09:21

Nu drar jag till Norge över helgen! Det ska bli så fantastiskt att äntligen se en av mina absolut bästa killkompisar igen!! Det är inte många som har ett så varmt hjärta som han har. Vi lärde känna varandra när jag bodde och pluggade i Barcelona och sen dess har vi hållit kontakten. Det var dock ungefär ett år sen (?!) vi senast sågs så det ska bli riktigt kul att se honom igen!

Roar mig med en tidning och lite plugg under den ca 1 h långa flygresan :)

Av Danielle - 22 januari 2014 23:30

Dagen har bestått av att fixa en massa saker. Jag började dagen med lite styrketräning hemma innan jag tog ett bad och packade de sista sakerna inför min lilla weekend som jag åker på imorgon.

Jag åkte till stan och fixade några ärenden innan jag åkte hem till en av mina bästa vänner för att plugga. Det blev dock mycket prat och lite plugg! ;) Till lunch åt jag broccoli, kyckling och rödbetor. Har även börjat med att ha en påse nötter i väskan för att lätt kunna fylla på energiförrådet och slippa sötsug. Att bara få i sig några nötter åt gången gör stor skillnad!

Ikväll har jag jobbat och nu sitter jag och längtar till imorgon då det bär av!

Av Danielle - 21 januari 2014 15:40

Jag vill tipsa er om en väldigt enkel, god och nyttig chokladmousse!


För 2 portioner behöver du:

1 avokado

1 banan

2-3 msk kakao

Chili & havssalt


Mixa avokado, banan och kakao. Ta kakao efter behag och smaksätt med lite chili och havssalt. Lägg upp i små glas eller skålar och ställ in i kylskåpet (gärna en timme innan servering). Då hinner smakerna blandas bättre med varandra och moussen får en ännu godare smak. Om vill kan man toppa med t.ex bär, apelsinskal, kokos eller ingefära. Klart!

  

Jag bjöd några kompisar på den här chokladmoussen och alla blev super förtjusta i den och ville ha receptet. Inte förrän efterråt berättade jag vad det var i den. De såg plötsligt lite skeptiska ut ;)

Av Danielle - 20 januari 2014 21:23

Igår hade jag ångest. Ganska så mycket ångest faktiskt. Lite för att en ny termin skulle börja idag men att jag egentligen hellre hade åkt iväg någonstans en vecka (gärna längre). Arg på mig själv för att jag sätter så höga krav på mig själv och då också bygger upp en inre stress inombords. Irriterad över att de i sista sekund ändrat schemat (som vanligt).

Jag hade svårt att somna igår och jag var trött när jag vaknade imorse. Men jag bestämde mig för att det skulle bli en bra dag! Och det blev det. Det blev en bra första dag på vårterminen. Det var kul att träffa alla i skolan igen, föreläsningen var intressant och trots att det kommer bli några riktigt hektiska veckor med mycket arbete så känner jag mig positiv och taggad. Vi läser organisation och ledarskap nu och det passar mig perfekt!

Och, det bästa var nog att schemat ändrades tillbaka till ursprungsschemat ;)

Av Danielle - 19 januari 2014 18:31

Idag har jag och min syster pärlat FUCK CANCER armband. Det var otroligt många som ville göra samma goda gärning som vi och väntan innan vi kom igång var lång men åh så värt! Det känns fantastiskt att kunna hjälpa till att bidra till ung cancers verksamhet. 


Istället för att köpa ett FUCK CANCER armband i julklapp till min syster föreslog jag att vi skulle pärla armband tillsammans på ung cancers pärldag. Då kunde vi både göra en god gärning och samtidigt göra en varsin åt oss själva, och så blev det!

          

Om du vill göra samma goda gärning eller bidra på annat sätt så kan du gå in på ung cancers hemsida: http://www.ungcancer.se  


Av Danielle - 18 januari 2014 22:38

Hoppas att ni har en jättefin lördagkväll! Jag är och firar en tjejkompis som fyller år. Super mysig middag med en massa härliga tjejer!

Det bjöds på fantastiskt god linssoppa som också jag kunde äta :)


Av Danielle - 18 januari 2014 17:20

Idag tillät jag mig själv att sova tills kroppen kände sig helt utvilad och tills jag vaknade av mig själv. Så himla skönt! Oftast har jag nåt att passa och därav måste ställa väckarklocka men jag tror att det är oerhört viktigt att ibland få vakna av sig själv och bara ligga och dra sig i sängen en bra stund. Framförallt släppa alla måsten för en stund!

Jag gjorde bananpannkaka till frukost/lunch och satt och tittade på Sportcentralen på TV:n ett tag. Sedan blev det en frisk härlig promenad på 4km. Väldigt skönt!

Mitt på sjön hade 3 killar placerat sig och borrat hål i isen för att fånga fisk!

Hittade en snöbit som såg ut som ett hjärta :)

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards