elledanielle

Alla inlägg under januari 2014

Av Danielle - 17 januari 2014 20:29

Det har varit en väldigt bra dag idag! Fram t.o.m måndag (då vårterminen börjar) så har jag bara planerat in en massa roligt och sånt som annars inte hinns med så ofta. Först idag var jag hos min kiropraktor Camilla i Sickla Strand (hon är verkligen bäst!), sen åkte jag förbi min pappas kontor och umgicks lite med honom. Jag har väldigt nära kontakt med mina föräldrar vilket jag är oerhört glad över! Efter att jag träffat min pappa hade jag ett möte i stan och därefter spenderades hela eftermiddagen i stan för shopping. Rea på rea, då måste man ju passa på ;)

Nu ska jag möta upp en tjejkompis i stan för middag!


Jacka - Colmar // Jeans - Forever 21 // Skor - Blundstone // Väska - Marc Jacobs // Mössa - MQ

Av Danielle - 17 januari 2014 15:11

Ibland är det så lyxigt att kunna slänga i sig en nyttig smoothie utan att behöva stå och mixa ihop den själv! Den här underbara smoothien från Blueberry innehåller blåbär, banan, linfrö, vaniljprotein, kanel, kardemumma, agave och ekologisk havremjölk. Verkligen perfekt som mellanmål om man är på stan!

Av Danielle - 16 januari 2014 23:05

Ni vet en sån där dag då allt inte känns på topp? Då man inser att man inte är super woman? Då självkänslan inte riktigt vill finnas där och då tankarna kokar över i huvudet? Ja, lite en sådan dag har jag haft idag. Min strikta kosthållning fungerar fortfarande väldigt bra men det har varit en tuff höst och jag har verkligen känt av det sista tiden, i både kroppen och själ. Jag älskar att ha mycket att göra och men ibland blir det lite för mycket av det roliga. Har lovat mig själv att bli bättre på att säga nej, för det är faktiskt ok att göra det!

Av Danielle - 15 januari 2014 22:43

Vilken oerhört lång dag det har varit idag! Väldigt bra men lång. Upp klockan 6 för att hinna i tid och skriva tenta kl 8 (ni som känner mig vet ju att jag inte direkt är någon morgonmänniska ;)) Efter tentan lunchade jag i skolan och försökte återfinna lite energi för resten av dagen och framförallt en intervju jag skulle på efter lunch. Efter intervjun mötte jag upp mina föräldrar en stund för att sedan åka och jobba. Och nu, nu är jag äntligen hemma igen! Hoppas att ni har haft en bra men inte lika lång dag!


Idag är det förresten tuplanernas dag. Tulpaner är en av mina favorit blommor. De kan verkligen lysa upp en mörk vinterdag!

   

Av Danielle - 15 januari 2014 07:26

Dags för att skriva tenta! Jag var bortrest på bröllop i Qatar när de andra i min klass skrev den här tentan så jag får ta igen den nu. Jag som inte brukar vara speciellt morgonpigg känner mig utvilad och glad idag. Nu får vi det här överstökat! Wish me luck :)

Av Danielle - 14 januari 2014 12:26

En bild säger verkligen mer än tusen ord! Den här bilden beskriver mig så bra just nu. Idag har jag varit fri från socker, gluten och mjölkprodukter (samt koffein, alkohol, mm.) i 10 dagar - och jag kunde inte må bättre! Min mage mår bra (har inte ont och känner mig inte uppsvullen), jag sover bättre och framförallt så mår jag mentalt bättre. De positiva tankarna vinner över de negativa och jag känner mig gladare och lyckligare! Jag är mer nöjd över min tillvaro och känner en harmoni och ett lugn i kropp och själ som jag inte har känt på väldigt länge. Jag vill försöka få in mer träning i min vardag men bortsett från det så mår jag bra. Jävligt bra!  

Av Danielle - 13 januari 2014 15:32

Jag har haft såna jäkla choklad cravings de senaste tre dagarna! Tillslut bestämde jag för att dämpa det med kakao och havremjölk. Jag tog en rejäl sked kakao (utan några tillsatser) och blandade i ett glas havremjölk. Jag tycker om när smaken av kakao är ganska stark men blanda efter behov om ni gillar svag eller stark chokladdryck. Det blev dock lite klumpigt så jag tog min mini mixer och mixade bort dem. Blev faktiskt väldigt drickbart! :)

 

 

[Bild]

Av Danielle - 12 januari 2014 23:21

Jag har haft en sjukt mysig helg! Igår gick jag först en fotokurs. Så himla lärorikt och bra. Jag kommer aldrig mer använda mig av autoinställningar på kameran! Lägger upp bilder som jag tog under kursen här senare så kommer ni förstå vad jag menar :)

På kvällen kom min mamma och syster förbi och min syster stannade över natten. Det är så himla mysigt att ha henne hos mig! Vi ses inte så jätteofta (inte så ofta som jag skulle vilja) eftersom att hon fortfarande bor hemma, min lilla sladdis till syster! Men jag är så oerhört tacksam för att hon finns i mitt liv. Det är verkligen nåt visst med en syster!

Jag trotsar snön och lägger upp en bild från Spanien på mig och min syster. Den här bilden gör mig så lycklig!

Presentation


Danielle, 28 år, Stockholm.
Är inne på mitt tredje och sista år på tränarprogrammet på GIH. Jag hjälper till som tränare inom skridskoteknik samt föreläser om kost och motivation, som är en oerhört viktig del av min vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Elle's Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards